Mooby Blog

Stap in de wereld van Mooby

​Lente-ideeën voor het Paasweekend

De lente is begonnen! We zochten leuke dingen die je dit (paas)weekend samen met je gezin kunt doen.Lees verder

Coole fotografieplekken

Natuurlijk zijn de huis-, tuin- en keukenkiekjes het allerleukst om te maken. Juist omdat ze een inkijkje geven in het leven van je kind. En dat leven is er nou eenmaal een met schrammen, vieze handen en warrige kapsels.

Lees verder

Mijn fotoalbum, mijn herinnering

Een rommelige zaterdag. Je besluit kasten op te ruimen. Het is hoognodig tijd. Vol goede moed ga je aan de slag, totdat je op je oude fotoboeken stuit. Veilig weggeborgen en al jarenlang door niets of niemand meer ingezien.

Lees verder

Een goede foto maken? Met deze simpele trucjes kan jij het ook!

De eerste schooldag, een tand eruit of de langverwachte musical op school… Vol enthousiasme fotografeer je deze hoogtepunten van je kinderen. Maar hoe zorg je ervoor dat de ‘once in a lifetime-momententen’ mooi op beeld worden vastgelegd?

Lees verder

Zomervakantie 2020

Zomervakantie 2020. Het zal er een zijn om nooit te vergeten. Niet vanwege verre reizen naar afgelegen oorden, maar juist vanwege het ontbreken daarvan. Noodgedwongen door de allesomvattende coronacrisis. Deze zomervakantie blijven we thuis of in ieder geval een stuk dichter bij huis dan normaal. En misschien is dat wel helemaal niet zo verkeerd.

Lees verder

Alle ballen verzamelen

Alle ballen verzamelen, want ze liggen op de grond. Mijn jongleursact ten spijt, maar de truc is mislukt. De ballen die eerst zo mooi hoog bleven, in een vast ritme en kadans, liggen nu troosteloos op de grond. Eentje rolt nog een eindje door. “Zit ze nu in het circus?” hoor ik je denken? Nee hoor, ik heb het hier over de spreekwoordelijke ballen.

Lees verder

Categorie

Auteur

Jaar