Quote van een drukke moeder

Door Mooby Redactie

Delen

Gepubliceerd op 21 september 2021 09:00 in Algemeen

De wekker gaat… Je wordt rustig wakker. Of misschien was je allang liefdevol gewekt door één van je schatten. De dag van ‘de drukke moeder’ gaat beginnen. Oké, daar gaan we! Een race tegen de klok!

Behoor jij tot deze categorie ‘drukke moeders’? Lopen momenten als: de kinderen wassen en aankleden, boterhammen smeren, tassen inpakken, de kinderen naar school brengen en op tijd weer ophalen, werken, boodschappen doen en zo kan ik nog wel even doorgaan, als een rode draad door je week? In het weekend zeker ook nog allerlei gezellige druktes?

Je legt met de Mooby app tussendoor alle dierbare momenten en mooie uitspraken vast. Maar wanneer ga je dan jouw allerleukste kiekjes en verhalen vereeuwigen in een fotoboek? Je was al zo ‘druk’. Mooby biedt de oplossing! Vanuit de Mooby app is dit namelijk zo gepiept! Check https://www.mooby.nl/producten

Deze ‘drukke moeder’ vertelt waarom de Mooby app zo waardevol is:

thehappymomstory

Herinneringen vastleggen vind ik heel belangrijk. Vooral sinds Féline er is maak ik overal fotoboeken van. Mijn mama heeft vroeger wel mijn babyboek gemaakt, maar dat is 1 fotoalbum & voor de rest is er bijna niets meer. Dat is jammer, want ik kan haar ook niets meer vragen...

Als ik een fotoboek maakte, was dat vaak later. Alles nog exact weten doe je dan niet. Nu leg ik alles vast in hun gratis app! De foto’s de datum & het verhaal erbij. Zo kan ik eind dit jaar heel simpel alles van dat jaar bundelen en laten drukken in een mooi fotoboek!’