Leg jij ook alle dierbare momenten vast?

Door Mooby Redactie

Delen

Gepubliceerd op 28 september 2021 08:00 in Algemeen

Het is vroeg in de ochtend. Lekker geslapen tussen mijn knuffels in mijn ledikantje. Favoriete tuinbroek met zachte teddy trui aangetrokken voor dit bijzondere moment. Want als het lukt, dan is het resultaat overweldigend! De eerste stralen van de herfstzon schijnen als een spotlight op deze ‘show’. Daar gaat ie dan! Voorzichtig… Concentratie… Links, rechts, links, rechts, balanceren, armen een beetje wijd, meters maken! Kriebelende grassprietjes, sommigen nog een beetje nat van de dauw. Lekker fris op blote voeten. Kan nog net. Deze kindervoetjes wandelen voor het eerst helemaal zelf door de achtertuin. Het gaat gesmeerd. Als mama dit ziet…

Die kleine schat zette aan het begin van deze herfst haar eerste stapjes. De kreten die destijds klonken, leken op het gejuich na het winnende doelpunt voor Nederland bij een WK-voetbalfinale! Wat was je een trotse moeder! Jouw dochter stopte eventjes, keek een beetje wiebelig om zich heen, zich afvragend waar het gegil vandaan kwam. Het beeld van haar stralende gezichtje bij het vinden van de bron, staat vereeuwigd op je netvlies. En op de Mooby app natuurlijk! Woorden waren overbodig. Haar hele lijfje gebaarde: ‘Kijk eens wat ik al kan, mam’.

Zo’n dierbaar moment uit het leven van je kind leg je natuurlijk uitgebreid vast. Gelukkig ligt de tijd van de fotorolletjes al ruimschoots achter ons, want daar had je er nu zeker niet genoeg van in huis gehad. Lang leve de Mooby app!! Tijd om de schatkist weer een stukje te vullen met nieuwe verhalen en vooral heel veel foto’s en filmpjes van die soepele eerste stapjes door de achtertuin!

De losse foto’s van dit ‘event’ verschijnen binnenkort vast en zeker in stijlvolle retroprints ergens in jouw woonkamer. En als de hele serie compleet is, vergeet er dan niet vanuit de Mooby app een persoonlijk momentenboek van te maken, hè! Zo gefixt en zoooooo leuk voor later!