Koester je mooie vakantiemomenten

Door Mooby Redactie

Delen

Gepubliceerd op 07 september 2021 08:00 in Algemeen

In iedere regio zie je ze rond deze tijd massaal verschijnen; de bekende spandoeken van Veilig Verkeer Nederland met de tekst: “Onze scholen zijn weer begonnen”. In de regio zuid wappert hij nog dagelijks in de wind, terwijl regio Noord en Midden deze alweer lang en breed opgeruimd hebben. De boodschap is duidelijk: de zomervakantie is nu echt voorbij en dat is voor iedereen altijd even wennen.

Nu het normale leven is gestart, lijkt de vakantie al enorm verleden tijd. Maar eigenlijk wil je deze verrukkelijke tijd van ontspanning, fun en vrije tijd met elkaar nog zoveel mogelijk herbeleven, toch? Hoe gezellig is het om tijdens het avondeten de mooiste vakantieverhalen op te rakelen en dan bijna elke zin te beginnen met: “Weet je nog…”

En dat iedereen dan in zijn hoofd meteen een film begint af te draaien met hoe die situatie er precies uitzag en met een glimlach terugdenkt aan dit dierbare moment. Het zou natuurlijk nóg leuker zijn als je deze dierbare herinneringen kunt vereeuwigen in een Momentenboek. Dan kun je deze er keer op keer bij pakken om nog lang na te genieten van deze fijne zomer.

Nu het ‘s avonds steeds vroeger donker wordt, is dit het perfecte moment om de allermooiste zomerse kiekjes, uitspraken en verhalen vast te leggen in een fotoalbum. Lekker kopje koffie of thee erbij, keuzes maken en bestellen. Vanuit de app is het een fluitje van een cent om een persoonlijk Momentenboek samen te stellen. Je kiest zelf het formaat: staand of liggend in A4-formaat of een vierkant exemplaar van 30x30 of 21x21. Een luxe hardcover afwerking is standaard, maar je kunt nog wel kiezen voor glans of mat. In een handomdraai is het gefixt. Na een paar dagen valt jouw vakantieherinnering op de deurmat en kun je extra lang nagenieten van die verrukkelijke zomer! Als het goed is, heb je alle ingrediënten bij de hand om aan de slag te gaan, dus waar wacht je nog op? Start hier!