Fotogenieke maatjes

Door Mooby Redactie

Delen

Gepubliceerd op 05 oktober 2021 09:00 in Algemeen

Heb jij jouw huisdier gisteren ook eens even extra in het zonnetje gezet? Met een smakelijke wortel, lekkere kluif, snoepjes of misschien wel met een speeltje inclusief fijne piep? 🙉 Waarschijnlijk wel, want het was 4 oktober: Dierendag!

Alle dierenliefhebbers in Nederland hebben ongetwijfeld een klein feestje gegeven voor hun konijn, kat, cavia, hamster of hond. Maar wie heeft er in jullie gezin eigenlijk voor gezorgd, dat er een trouw maatje werd toegevoegd aan jullie adres?

“Mam, mogen wij ook een hond? Een puppy? Met van die lieve ogen en schattige oortjes?” Jouw kind heeft deze vraag vast en zeker tig keer gesteld, voordat die trouwe viervoeter voor het eerst bij jullie door de deur stapte. Jij had zo je twijfels, maar nu ie er eenmaal is, kun je nauwelijks meer zonder.

Sinds de komst van die kleine pup, raakt de opslag van jouw mobieltje aardig vol. Want wat issie fotogeniek! En al helemaal in combinatie met jouw kind. Samen slapend in de knusse hondenmand, spelend in de achtertuin, wandelend in een kleurrijk bos, knuffelend op de bank, pootjes gevend… Aandoenlijke kiekjes van deze fotogenieke en onafscheidelijke maatjes!

Dit soort dierbare momenten kun je keer op keer herbeleven. Zeker als er op verschillende plekken in huis losse foto’s hangen van die trouwe viervoeter met ‘zijn kleine baasje’. Op het prikbord in de keuken, op de kachel in de woonkamer en natuurlijk naast het bed van jouw kind.

Wil jij direct vanuit de Mooby app snel en makkelijk jouw allerleukste foto’s in stijlvolle retro prints laten afdrukken? Of een persoonlijk momentenboek samenstellen met foto’s en verhalen, waarbij jullie huisdier en kind de hoofdrol spelen? Hier heb je dat zó gepiept!