Een liefdevol moederhart

Door Mooby Redactie

Delen

Gepubliceerd op 14 september 2021 09:00 in Algemeen

PLONS!! Met een sierlijke duik verdwijnt jouw 6-jarige kind onder water. Hopelijk lukt het op dit ‘moment suprême’ om het minimaal 3 meter vol te houden en uiteindelijk te finishen door het zo gevreesde gat. Fingers crossed, want dit onderdeel heb jij als moeder van een overstuur kind wekenlang vervloekt…

En ja hoor, daar verschijnt een koppie boven water, naar adem happend als een goudvis. Jouw moederhart explodeert van trots en ook wel van opluchting. Tranen schieten in je ogen. Gejuich en applaus van de meegereisde fans klinkt vanaf de kant in het zwembad, waar de temperatuur overigens richting kookpunt gaat. Na maandenlange inspanning, voor zowel kind als moeder, is het examen voor zwemdiploma A van start gegaan.

Stralend volg je het parcours dat jouw dappere ‘afzwemmer’ aflegt door het diepe bad. De meegebrachte opa’s en oma’s zijn verbaasd: ‘Goh, wat moeten die kinderen al veel kunnen voor hun A-diploma! In onze tijd was het al mooi als je je hoofd boven water kon houden’. Tsja, tijden veranderen. Nu kan een dierbaar moment als dit ook vastgelegd en vereeuwigd worden in een fotoboek. Super leuke herinnering voor later!

Gedurende het hele examen schiet jij als ‘moeder van’ de ene foto na de andere en ook filmpjes van het watertrappelen en de officiële diploma-uitreiking mogen natuurlijk niet ontbreken. Straks lekker al het beeldmateriaal delen met geliefden die er niet bij konden zijn. Kunnen zij ook meegenieten!

Als het B-diploma straks ook binnen is, sluit je dit ‘zwemles-tijdperk’ definitief af met het samenstellen van een mooi fotoboek vol zwemmomenten en onvergetelijke verhalen. Met op de cover jouw kind in zwemkleding met het felbegeerde diploma B en een glimlach van oor tot oor! Fantastisch gedaan, lieverd!

Herkenbaar? Zit je er nog middenin? Of heb je dit tijdperk zojuist afgesloten, maar nog geen fotoboek samengesteld? Leuk cadeau voor je kind! Kun je deze periode samen vol trots keer op keer beleven. Bekijk snel wat de mogelijkheden zijn om deze mooie momenten vast te leggen in een fotoalbum.